Elfenstof en meer

En ja, mijn kleine man is twee!  Wat was het een leuk feestje, druk maar plezierig, en Otis heeft er van genoten.

Hij wil nu wel constant “taartje eten” en “kaarsje uitblazen”, dus we moeten hem nog even leren dat zijn verjaardag maar 1 keer per jaar is (gelukkig voor mij).  Maar het was een geslaagde tweede editie.  Zoals eerder al vermeld heeft Otis een lichte obsessie voor Tinkerbell, dus zoals je op de foto kan zien hadden we dan ook een mooie taart met zijn grote liefde voorzien.  En niet geheel onbelangrijk, ze was nog lekker ook!

En Tinkerbell brengt ons helemaal in lente spirit, zijn mooie nieuwe fiets staat hier te blinken en te wachten om buiten uitgetest te worden, op dit moment doet onze living dienst als racebaan, maar ik zou toch liever die waaghalstoestanden buiten zien, want Otis denkt af en toe dat hij Tinkerbell is.  Ik citeer Otis, kijk mama, Otisje vliegen Tinkerbell ook vliegen.  Gelukkig is hij voorzien van een stevige helm!  En een mooie helm, eentje uit de collectie van nutcase, dus hij gaat sterk fashionable voor de dag komen op zijn fiets!

En dat lentegevoel doet me ook weer verlangen naar de zomervakantie, in juni is het zover, dan kunnen we weer fijn het vliegtuig instappen richting de zon.  Onze kleine man in zijn eigen stoel, dit wordt nog leuk.  Toch altijd spannend, reizen met een baby/peuter/kleuter, gelukkig zijn onze vliegreizen tot nu toe altijd ontspannend geweest en werden de reizigers rondom ons getrakteerd op een one man show van Otis.  Dit doet me dan ook stiekem dromen van verdere bestemmingen, manlief en ik zijn toch wel wat verwend geweest op gebied van reizen, en er staat nog veel op ons verlanglijstje, nog even geduld tot die kleine man van ons nog iets ouder is zodat hij later mooie herinneringen kan over houden aan de vakanties.  Wij kijken er alvast naar uit!

Maar nu nog even op de tandjes bijten, zien dat we niet gaan vliegen buiten, en onze kleine racer nog even binnen entertainen.

Liefs,

Sabrina en Otis

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s